Ass Trio

Ass Trio 

Ass Trio. Jazz modern? Funky? Què fan aquests nois? La veritat és que no ho tinc molt clar. Això sí, sonen molt bé, t’alegren el dia (o la nit) i t’animen a ballar. Amb una formació aparentment senzilla, aconsegueixen uns ritmes i unes melodies força brillants. De fet potser ni ells tenen del tot clar en quin gènere musical es mouen. Però tan se val, perquè les etiquetes no sempre ajuden ni fan honor a la música. 

Ass Trio ha participat en festivals de Jazz (com recentment ha fet en el marc del Festival de Jazz de Terrassa), de Funk, i també assisteix sovint a discoteques per complementar la música electrònica. Així, ja han realitzat més de 250 concerts per tot el territori de l’estat espanyol, tocant temes dels seus tres discos editats i publicats: Demo, As soon as possible i Desplazamiento. 

La formació com deia, és més aviat senzilla: Arecio Smith com a teclista, Santi Serratosa n’és el bateria (com també és el bateria de Gossos) i Santi Careta el guitarrista. Aquest últim és fàcil de fixar-t’hi com “el tio del barret”. Una curiositat en els directes és la seva indumentària: tots vestits de negre i amb corbates vermelles. Ni tan sols la guitarra i el teclat desentonen, ja que també són vermelles. 

Però bé, parlar de música no és la millor forma de conèixer-la, així que jo us recomano que feu un cop d’ull a aquest vídeo: 

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Música

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s