Cicle sobre la II República i la Guerra Civil

Retrat de les ones (dedicat a Just Casas)

Potser vaig una mica tard, ho reconec, però us vull convidar a assistir a les xerrades que conformen aquest cicle sobre història de Catalunya del segle XX. La temàtica d’aquest cicle és, concretament, la que hi ha com a títol d’aquest text, i les xerrades es faran a càrrec del doctor en Història Just Casas Soriano, qui és professor de la Universitat Autònoma de Barcelona.

De fet, el cicle que parlava concretament sobre la II República ja ha finalitzat (divendres passat), però a partir d’aquest divendres s’inicia la segona part del curs: la Guerra Civil. Així, aquest divendres 21 de desembre es tractaran els temes de la sublevació feixista i l’inici de la Guerra Civil; i el procés revolucionari a Catalunya. Dues setmanes més tard (4 de gener) podrem conèixer més coses sobre els fets de maig de 1937, i l’11 de gener, per acabar, podrem tenir una visió general sobre l’economia, la societat i la cultura a Catalunya durant la Guerra Civil.

L’assistència a aquestes xerrades és totalment gratuïta i estan organitzades pel Centre d’Estudis Llibertaris Francesc Sàbat. La realització d’aquest cicle és a la Carretera Montcada de Terrassa, número 79. (Tel. 93 733 97 08). Per arribar-hi us recomano anar amb els Ferrocarrils de la Generalitat, després en cinc o deu minuts a peu ja esteu allà. Si esteu interessats en la història i, concretament, en aquest període us recomano anar a alguna d’aquestes xerrades. Sempre s’aprèn, sobretot amb un acadèmic de nom com Just Casas. 

Per a més informació sobre aquest cicle i d’altres relacionats, visiteu:  

 

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Hisòria de Catalunya

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s